Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in Katılımları ile Yahyalı Kadın Kooperatifinin (YAKOP) Açılış Töreni Yapıldı

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in katılımlarıyla S.S. Yahyalı Elma Çiçeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin açılışı gerçekleştirildi.

Törene Kaymakamımız Mehmet Kaya, Belediye Başkanımız Esat Öztürk, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr.Gör.Dr. Onur Özsolak, il ve ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. YAKOP (Yahyalı Elma Çiçeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ) tarafından üretilen ürünler büyük beğeni topladı.

Açılış töreni öncesi Müdürümüz Öğr.Gör.Dr. Onur Özsolak ve Müdür Yardımcılarımız, Kooperatif Başkanı Yeliz Kayserilioğlu ve Kooperatif Üyeleri ile bir araya gelerek Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın talimatları doğrultusunda Üniversitemiz, ORAN Kalkınma Ajansı işbirliği ile kadın girişimi kooperatifleriyle projeler yapılması, üretilen ürünler ile ilgili satış, pazarlama ve danışmanlık, mentörlük ihtiyaçlarının karşılanması hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

19 Kasım 2022 Cumartesi