Kayseri Üniversitesi Yahyalı Meslek Yüksekokulu’nda Erciyes RES Enerji Günleri kapsamında "Rüzgar Enerji Santralinde İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu konferans yapıldı.

Yahyalı Meslek Yüksekokulu’nda Erciyes RES Enerji Günleri kapsamında " Rüzgar Enerji Santralinde İş Sağlığı ve Güvenliği " konulu konferans yapıldı. Yahyalı Meslek Yüksekokulu 1.Kat Amfisinde düzenlenen konferansa Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Onur ÖZSOLAK, Yüksekokul Müdür Yardımcıları ve öğrenciler katıldı. , EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nilüfer ÖZEL, Rüzgar Enerji Santralinde İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında genel bilgiler vererek sektör deneyimlerini ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Konferansın sonunda Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Onur ÖZSOLAK, vermiş olduğu katkılardan ve desteklerinden dolayı Sayın Nilüfer ÖZER’e teşekkür belgesi takdim etti.

29 Kasım 2022 Salı