Erciyes RES Enerji Günleri kapsamında 13.12.2022 tarihinde "Rüzgar Enerji Santralinde İşletme Dönemi Elektrik Uygulamalar" konulu konferans yapıldı.

Yahyalı Meslek Yüksekokulu 1.Kat Amfisinde düzenlenen konferansa Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Onur ÖZSOLAK, Yüksekokul Müdür Yardımcıları, Öğrenciler, EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. Şantiye Müdürü Sayın Sedat ŞENGÜL ve ekibi katılımları ile Erciyes RES Enerji Günleri kapsamında planlanan son konferansı ile tamamlandı.

Konferansta, EnerjiSA Enerji Üretim A.Ş. Elektronik Haberleşme Mühendisi Selçuk ÇALMAZ , "Rüzgar Enerji Santralinde İşletme Dönemi Elektrik Uygulamalar" hakkında genel bilgiler vererek sektör deneyimlerini ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Konferansın sonunda Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Onur ÖZSOLAK, vermiş olduğu katkılardan ve desteklerinden dolayı Sayın Selçuk ÇALMAZ ‘a teşekkür belgesi verdi.

26 Aralık 2022 Pazartesi