Kayseri Üniversitesi Yahyalı Meslek Yüksekokulu’nda Erciyes RES Enerji Günleri kapsamında "Güneş Enerji Santrali Kurulum Uygulamaları" konulu konferans yapıldı.

Yahyalı Meslek Yüksekokulu’nda Erciyes RES Enerji Günleri kapsamında "Güneş Enerji Santrali Kurulum Uygulamaları" konulu konferans yapıldı. Yahyalı Meslek Yüksekokulu 1.Kat Amfisinde düzenlenen konferansa Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Onur ÖZSOLAK, Yüksekokul Müdür Yardımcıları ve öğrenciler katıldı. Yeo Solar Elektrik Elektronik Mühendisi Taşkın TEKELİ, Güneş Enerji Santralinde Kurulum Uygulamaları hakkında genel bilgiler vererek sektör deneyimlerini ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Konferansın sonunda Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör.Dr. Onur ÖZSOLAK, vermiş olduğu katkılardan ve desteklerinden dolayı Sayın Taşkın TEKELİ’ye teşekkür belgesi takdim etti.

08 Aralık 2022 Perşembe